Toimitusehdot

Ostaminen ja tilaaminen
Verkkokaupasta ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä.
Verkkokaupan tuotteet ovat varastotavaraa ellei toisin mainita, mutta tilapäisesti jokin tuote voi olla hetkellisesti myyty loppuun ja se toimitetaan heti uuden erän saavuttua.
Toimitamme tilauksia maailmanlaajuisesti. Hintoihin lisätään lähetyskulut, ellei toisin mainita.

Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä ja ovat voimassa ainoastaan verkkokaupassa. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat
Verkkopankkimaksulla (Checkout Finlandin maksuvälityspalvelu):
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-luottokorteilla (Checkout Finlandin maksuvälityspalvelu):
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Catapult Cat Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy.

Checkout Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.

Checkout Finland Oy
y-tunnus: 2196606-6
Varastokatu 3 A
33100 Tampere
Puhelin: 0800 552 010

Collector Lasku/Osamaksu:
Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %. Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn. Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf
Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

PayPal -tili/luottokorttimaksu:
PayPal -tili tai luottokorttimaksu suoritetaan PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. (kotipaikka Luxemburg) hallinnoimalle tilille, josta maksut siirretään kauppiaalle. Catapult Cat Oy toimii tuotteiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Mastercard, Discovery, American Express) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. välille, joka on maksun saaja.

Toimitustapa:
Suomen Posti Oyj (Itella). Kirje, postipaketti sekä SmartPOST pakettiautomaatti.
Paketin sisältöä ei mainita pakkauksessa. Pakkauksessa mainitaan lähettäjä Catapult Cat.

Kirje:
Kaikki tilaukset jotka on mahdollista pakata kirjeen mitat täyttävään pahvikoteloon toimitetaan kirjeenä. Tällöin tilaaja saa lähetyksensä aina suoraan kotiinsa.

Postipaketti:
Lähetys on vastaanottajan noudettavissa postista.

Toimitusaika:
Ennen klo 12 tullut tilaus lähetetään yleensä vielä saman päivän aikana.
Normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Ruuhka-aikoina (esim. Vappu, Juhannus ja Joulu) lähetys saattaa viipyä matkalla pidempään. Poikkeuksen saattaa aiheuttaa myös usean arkipyhän sattuminen molemmin puolin viikonloppua.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen 2,10 euroa. Yli 25,00 euron tilaukset ilman toimituskuluja Suomeen toimitettuna. Ulkomaantoimitusten hinnat ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Palautukset
Tuotteilla on kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä.
Mikäli haluat peruuttaa tilauksen tai palauttaa lähetyksen, ota aina ensin yhteys puh. +358 10 501 9318 tai sähköpostilla info@catapultcat.com
Keräilyvirheitä lukuun ottamatta Tilaaja vastaa tuotteiden palautuskustannuksista. Samoin rahapalautuksissa toimituksen lähetyskulujen osuutta ei palauteta.
Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen ja se on jo ehditty toimittaa, peruuttamistapauksissa Tilaaja on velvollinen korvaamaan toimituksen lähetyskulut.

Erimielisyyksien ratkaiseminen
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).